Melodifestivalen

Idag blev det upp tidigt, vilket var lite segt efter gårdagen. Förfesten blev lyckad iallafall för mig och jag hoppas att den var lyckad för resten av gänget. Vi drog härifrån ungefär vid halv ett, till buddha men där var ju överlång kö så vi fick ta ett snabbt beslut och drog sen till Crown. Jag som hade sagt att jag inte ville dit, men jag hade faktiskt roligare än någonsin. Det blev massvis med dans, tramp på tårna, klibbiga glasskärvor som fastnade under skorna, några puttningar men det var mycket lyckad tack vare att vi flippade så pass mycket.
Idag åkte jag och jobbade med Louise, tog bara två timmar att dela ut flygbladen som skulle delas ut. Sen drog jag in till stan för att fika med mamma och hennes vännina maj-lis. Jag åkte senare hem och kände att tröttheten kom över mig. Jag la mig till slut i mammas säng och somnade. Funderade på om jag skulle åka ner till Louise och hjälpa henne att passa hennes bröder men jag var så pass trött att jag inte orkade.
Har nu suttit och kollat på melodifestivalen. Jag tyckte faktiskt inte att låtarna var så dumma. Jag älskade Sarah Dawn Finer och Malena Ernman. Tur att Malena gick vidare, nu håller jag bara tummarna på Sarah. Hade varit skoj om Malena gått vidare till Moskva så vi hade fått skicka iväg en annan form av musik. Man kan ju bara kolla på Finland när de vann med sin hårdrocksgrupp. Då kanske vi kan få hem det igen.
Nu har min sovfilm laddats ner "Bedtime stories" och jag hoppas på att den är bra.
Ska se om jag kan skriva ut lite fakta till mitt historiearbete också.
Förresten DARIN, när han sjöng Se på mig. UNDERBART, fy vilken röst killen har. Nu är jag helt kär!
Jag måste även säga att jag är ju överlycklig för min brorsdotter som var på melodifestivalen idag. Hon har varit helt glad för att hon skulle dit, men direkt när vi(mamma och jag) såg Darin nu på tvn så skrek vi ungefär för att vi kom direkt att tänka på Ellinor som satt där och antagligen grät floder av lycka. Darin är alltså hennes favvo, så jag tyckte det var så kul för henne.
Nej nu går jag.
Love S

Så här kort har jag klippt mig, jag har inte riktigt bestämt vad jag tycker än mer än att det är mycket skönt.

Fondue och fest

Idag har jag jobbat med Louise, delat ut flygblad. Varade inte så länge men bättre än inget;) blir lite jobb imorgon också. Sen åkte vi till Ikea där jag handlade lite saker. Sen blev det att åka hem och göra mig iordning. Bjöd mamma på fondue och då följde Gert, moster och morbror med vilket var mycket trevligt. Fondue är så sjukt gott men man blir stört mätt. Men man ska ju inte klaga :) Nu sitter jag här hemma och har precis städat lite för jag väntar på mina vänner för att det blir förfest här. Vilket också ska bli trevligt, vi blir ganska många men det är bara roligt så länge inga grannar klaga men vi brukar vara rätt tysta och det är aldrig någon som klagar. Senare blir det utgång men har inte riktigt bestämt vart, vi får väl prata om det när alla andra kommer. Emmie och hennes Simrishamn gäng skulle egentligen kommit men Emmie ska jobba och då blir det lite jobbigt att ta sig till Simrishamn kl 8 på morgonen så vi får ta det en annan gång.
Men nu ska jag gå och göra mig klar, skriver imorgon om kvällen.
Förresten så ska Pär flytta till Malmö, ungefär vid mig och det ska bli skit kul. Grattis till honom och jag hoppas på att vi kommer få lite bättre kontakt då.
S


Jag och Pär från Charlies student 07,
vill ha sommar!

Dålig uppdatering

Nu har jag varit extremt dålig på att uppdatera mig. Så det får bli en snabbis genomgång.
På lördagen (sthlm) så var jag och åt hemma hos min bror, stek m.m. Riktigt gott. Joel, Tex och Emelie hämtade upp mig i Huddinge och vi körde hem till J. Där förfestade vi och sen drog vi till Hirschenkeller, club Toxic. Rätt skoj men där luktade avlopp, lite halv kasst. Men träffade Sören där och senare drog vi till en rock bar som jag ej kommer ihåg namnet på. Efter ett tag kom Dennis och Fia. Riktigt skoj att få träffa Dennis, han är alltid så mysig.
Under denna kvällen blev jag även sparkad på foten av en kille när vi stod och skulle ta ut pengar. Ingen aning varför men tack för den. Sen ett stort plus var att taxichauffören ( när jag skulle hem till vistaberg) glömde sätta igång taxametern så jag fick det lite billigare.
Sov i sträck tre timmar sen sov jag inte längre än en halvtimme utan att jag blev väckt av mina kära brorsdöttrar. Till slut gick jag och la mig i Nicho o Minnas rum. Åkte och kollade när barnen åkte skridskor, de är så grymma. Sorgligt när jag väl skulle åka till Bromma. Elicia världens sötaste säger "Jag vill ha dig alla dagar här". Jag älskar mina småttingar. En dag så ska jag bo jättenära tjejerna så vi alltid kan busa.
Ja sen var det att flyga från världens snökaos (vilket även var mysigt) till det tråkigaste någonsin REGN. Men bästa mamma var så snäll att låna ut bilen så jag körde direkt upp till Båstad där jag till slut hamnade i min mysiga säng och snackade mycket skit med Emmie.
Måndag, ungefär som alla andra skoldagar? Får tillbaka matte c provet, ETT JÄKLA HALVT POÄNG FRÅN MVG.. Väldigt störigt. Sen på kvällen blev det träning, spinning.
Tisdagen ungefär samma som måndagen, fast gick bara halva dagen för vår lärare var hemma för vård av sjukt barn. ME LIKE. Sen på kvällen blev det gym och vi var grymmast ;).
Onsdagen var inte så mycket bättre. Skulle haft kroki (måla nakna människor) men mannen vi skulle måla av kom ej så vi fick måla av varandra, fast då med kläder på. Sen eftersom vi inte hade några lektioner på torsdagen så åkte vi hem. Det blev Väla på vägen hem där jag införskaffade mig tre par nya trosor sen åkte jag och handlade sushi innan jag körde hem till mammsi.

Idag så vaknade jag i någorlunda tid, tog ganska lång tid på mig att göra mig iordning. Cyklade till mamma och hämtade bilen, körde till stan och köpte en sjukt snygg kavaj som jag spanade in igår på Väla. Sen gick jag och åt sushi i min ensamhet (i love sushi) och sen mötte jag upp Steffi och Caroline. Steffi och jag gick in på panduro en stund, var tvungen att visa va det var eftersom S aldrig varit där inne. Sen lämnade jag och S varandra för att jag var tvungen att tvätta bilen. Först dammsög jag den och sen skulle jag hinna att köra in den i tvätten men eftersom jag fick en klipptid kl 17 så hann jag inte. Mamma kom till Statoil och vi körde till Mobilia. Där jag klippte av mitt hår ungefär, eller iaf lite kortade. Skönt är det iaf nu för man kan lätt dra igenom det med fingrarna. MUMMA.
Sen kollade vi lite på Mobilia och sen körde vi och tvätta bilen. Nu är lilla Greta fin och ren igen.
Vi kom hem, mamma var snäll och tog ut Love till mig eftersom jag hade ont i huvudet. Jag bakade syltkakor, blev helt plötsligt sugen på det.
Nu har jag sett Made of honor, med Patrick Dempsey och Michelle Monaghan. Mysig film men lite långdragen. Jag kan ju säga att man förstod ju vad som skulle hända ;)
Nej nu ska jag sova, får lägg in en bild imorgon på mitt hår och min kavaj.
S

FREDAG!

Nu är det helg och jag åker hem om två dagar, sorgligt! Men skönt att komma igång med skolan igen så jag snabbt kan sluta :P Det är ju inte många veckor kvar till studenten, underbart.
Nu ska jag snart göra mig iordning, ska in till huddinge centrum och träffa Minna.
Kollar just nu på ett program där de räddar djur. Vissa djur behandlas så sjukt dåligt, fattar inte hur man kan plåga ett oskyldigt djur.
Handlar om en katt som blivit kastad in i väggen och brutit flera ben. De trodde hon skulle få amputera bort sitt ben men de har än så länge klarat av att operera. Sen handlar det även om två hundar som är syskon, de hade knappt fått någon mat. Ägaren skyllde på att de var deprimerade efter moderns död men så fort de fick mat så slängde de sig över det. Lite knäppt att man kan göra så. Världen är inte rättvis alltså.
Nu får man reda på att ägarna kan få upp till ett års fängelse och de ska de ha!
Nej men vi hörs senare.
S

Chuck and Larry

Blev ingen Made of honor, den tog för lång tid på sig att ladda ner. Kollade istället igenom min brors långa filmlista där hittade jag I now pronounce you Chuck and Larry. Så den fick det bli istället. Rolig men inte jätterolig. Den funka iallafall.
Handlade om två killar som var bästa vänner. Han ena räddar den andra från att dö ungefär så han får ge tillbaka. Denna killen då som räddar han har två barn, och hans fru har dött. Så den enda barnen har är pappan och då vill pappan ge den tryggheten till barnen att de har någon annan som kan ta hand om dem ifall han skulle gå bort och det blir då Chuck. De skriver på papper om att de är sambo, men visar ingenting. Men senare när det kommer sånna som ska ha koll på ifall de fuskar eller ifall de är riktiga bögar. Detta leder då till att de måste gifta sig och bla bla bla. Så helt okej iallafall. Kanske mest för att jag var så sugen på att se Made of honor, menmen får ta och se den när jag kommer hem.
Nu ska jag gå upp och nanna, ska först läsa min bok "It girl", som är väldigt bra. Sen kommer jag nog somna direkt.
"Imorgon är det fredag och det betyder popcorn", som S och E alltid brukar säga. Love them..
Godnatt S


Kevin James / Adam Sandler

Kollektion

Hemmakväll blir det idag ja. Men skönt är det, tänkte se filmen Made of honor med Patrick Dempsey och Michelle Monaghan. Det är säkert en riktigt tjejfilm vilket är mycket mysigt att kolla på.
Jag väntar bara på att den ska ladda klart, den är lite seg.
Nu har jag suttit och fin slipat på mina skisser, det har blivit 12 set. Hade varit skoj om man hade kunnat sy upp alla set så man får en kollektion. Men hade väl tagit ett tag eftersom man har massa på annat håll också.
Men ska rita upp dessa plaggen på ett stort papper istället och se om man får lite fler idéer. Roligt är det iallafall när man väl suttit och pillat med det.
Nej nu ska jag fortsätta, godnatt. Kanske skriver lite senare om filmen.
Love S


Hemmakväll?

Idag har jag varit jätteduktigt. Jag har suttit och skissat kläder hela dagen och det har varit dunder kul.
Jag har även hämtat Smilla och Elicia på dagis och de blev lika glada som vanligt. Sen åkte vi hem till Lina och fikade lite. De hade en jättegod ost, mumma. S och E lekte med Måns, medan vi satt och snackade.
Minna var tvungen att sticka för att hon skulle ha match och då tog jag hand om barnen. Det blev köttbullar och mackisar. Sen kom deras vän över och lekte.
Nu sitter jag här och undrar vad som ska göras ikväll. Antagligen blir det bara en vanlig hemmakväll, kan vara lite mys.
Skriver sen.
S

My life would suck without you

Nyss kommit hem från älskling. Kollade på The bucket list, mycket bra film. Handlade om två män som träffas på sjukhuset pga att de båda hade cancer. Eftersom han ena är riktigt rik(äger sjukhuset) så bestämmer de sig till slut för att ta hans flygplan och flyga världen runt för att uppleva allt innan deras sex månader av livet tar slut. Trodde faktiskt att jag skulle börja gråta men nepps. Lite knäppt, jag som är så känslig när det gäller sorgliga filmer.
Sen började grey's men såg bara halva för jag var tvungen att ta bussen hem till min bror i Vistaberg och den bussen hit går aldrig. Sista bussen går 22.02, lite trist och jag vågar inte gå heller för det är mörkt och mycket skog.
Dagarna går iallafall fort, snart lämnar jag mitt älskade Stockholm och min bästa vän Emelie. Någon dag ska jag bo jättenära henne så att jag kan vara med henne varenda sekund. Vi har alltid skoj och vi kan prata om allt mellan himmel och jord, inga hemligheter för att saker och ting inte ska komma ut som det är hemma. Men förstår inte varför det är så att man alltid ska hinna den bästa långt bort? Antagligen bara för att det blir en helt annan relation när man inte ses så ofta men jag tror inte det hade ändrats mellan henne och mig. Aja nog med love talk, det är iallafall något speciellt med hon dära Emelie Carlsson.
Nu ska jag snart gå och lägga mig, får se om det blir Lidingögrabbsen imorgon. Hoppas på det. Sen till helgen blir det Tex och Dennis, då blir jag glad.
Ha en underbar natt.
Förresten så har jag varit mycket duktig idag, för jag har varit ute och gått en lång runda i det fina vädret. Det blir mycket roligare när man inte känner igen allting och inte riktigt vet vart man ska gå. Men mysigt var det att gå runt och kolla alla de fina husen. Har redan hittat ett drömhus, men det lär väl ändras.



My life would suck without you E

Slappedag.

Nu är jag här i Stockholm, riktigt skönt. Träffade Emelie i fredags och sov hos henne. Efter fem min så känns det som jag varit med henne hela livet. Det är det som är det bästa. På fredagkvällen så stack vi till Högdalen tror jag det hette, där förfestade vi vilket var mycket trevligt. Sen drog vi till något garage som de hade gjort om till ett litet mysigt rum. Efter det så hamnade vi i Trångsund hos Marcus. Vilket även var trevligt. Sen kom sömnigheten och jag somnade på tre sekunder. Visst jag hade ju varit vaken sen halv fem den morgonen så det är väl förståligt. Sen drog jag till Vistaberg där min älskade bror och hans familj bor. Underbart att få träffa Smilla och Elicia för de är så underbara. Åkte även och fikade med min bror Nicho.
På kvällen kom Leo och Emelie och hämtade mig och vi åkte hem till E. Efter det så åkte vi till Robin där vi spelade ombytta roller. E var ju grym på killfrågorna, även en kille som heter Dennis som satte alla tjejfrågorna.. nästan så att han blev arg på sig själv när han svarade rätt. Sen åkte jag hem och somnade rätt fort.
Idag har det blivit mys med S och E. Vi har kollast på Scooby doo och nu ska jag göra lite lunch till tjejerna. Blir även en liten promenad senare.
Ha det underbart, hörs kanske sen.
S

STOCKHOLM

Jag älskar Stockholm, fast det vet alla redan. Det pirrar i magen så glad jag är för att jag ska dit imorgon och vara där hela lovet!! Åker till Linnea jättetidigt på morgonen sen kör vi från Ängelholm klockan åtta. Sen åker jag direkt till min bästaste favorit, Emelie. Då blir det lite mys och sen fest på kvällen antagligen. Jag pratade med Smilla och Elicia igår, de är för söta. Elicia råkade lägga på hela tiden men de verkade glada över att jag ska komma upp. 
Nu har vi snart historia prov, det kommer inte gå bra för jag har inte fått in någonting i huvudet. Men jag satsar bara på G i den kursen för jag kan inte få mer. Sen ska vi ha idrott och då ska vi spela innebandy, vilket ska bli roligt.
Sen åker jag hem till Malmö och myser med mamma lite som nu ligger hemma och är sjuk :(.
Men nu när jag åker upp till Stockholm så kommer jag antagligen inte vara så bra på att uppdatera men ska försöka. 
Ha det underbart för det ska jag verkligen ha!
S

Skönt att det är över

Har psykologilektion men har lite rast så passar på att skriva. Fick redovisa historian i morse vilket känns skönt nu att jag slipper göra det på torsdag. Sen när vi hade matte så förstod jag ungefär allt vilket också känns riktigt skönt, för jag hade lite problem med vissa tal i helgen men nu klarade jag nästan alla. Så jag hoppas att provet går bra imorgon. Men måste plugga mer idag ändå och måste skissa upp ett plagg också. 
Igår firade vi Cajsa. Skulle egentligen bara ner och äta lite tårta men till slut så blev det party. Vilket var mycket trevligt och det sjuka är att jag mått bra idag. Nog tack vare kaffet i morse ;). 
Nej nu ska jag gå tillbaka till lektion.
Hörs imorgon
S

Skor<3

Nu har jag satt mig här vid datorn igen och kollat runt. Har hittar tre par skor som jag vill ha, eller rättare sagt två par fast det är två stycken som har olika färger, kan inte riktigt bestämma vilken färg.
Funderar även på att åka upp till Båstad snart så jag kan sätt mig där och plugga. Ska även skriva ett schema på vad jag ska äta i veckan, så att jag kan äta upp allt jag har i frysen istället för att köpa nytt. För det brukar jag vara ganska bra på att slösa pengar på men nej inte denna veckan. Sen blir det massvis med träning eftersom jag missade förra veckan pga att jag var sjuk.
Men nu ska jag tvätta med mamma.
S




www.nelly.com


www.ellos.se

Brist på annat?

Nu har jag läst igenom historian också, känner mig stolt över mig själv som har varit så duktig och pluggat idag. Nu räcker det att jag läser igenom historian en gång till, repeterar matten och kollar igenom försvarsmekanismerna. Men detta gör jag imorgon. Om jag hinner så ska jag även skissa ett plagg som jag då såg på modevisningen, detta ska lämnas in till vår textillärare. Annars gör jag det på måndag.
Eftersom jag känner att jag måste ha koll på allt som finns att göra efter studenten så har jag tittat lite på tillskärarakademin i Stockholm idag. Om jag vill fortsätta med textil och design så måste jag bli bättre på modeteckningar och uppdatera mönsterkonstruktionen. Tillskärarakademin hade rätt "billiga" kurser inom detta så jag funderar lite på att gå dessa två kurser. De är enbart två dagar i veckan(en dag var) så då kan man även passa på att jobba samtidigt vilket blir perfekt. Efter dessa kurserna kanske man äntligen vågar söka vidare inom textil. Konkurrensen är ju tuff men man kan alltid bli designer på ett företag. Vi får väl se helt enkelt.
Ja då gick ju Emilia och Alcazar vidare innan, tur att det var två bra bidrag men tyckte synd att inte Tick tock gick vidare, hon hade lite kraft i sången iallafall. Men kan fortfarande inte släppa hur Caroline af Ugglas såg ut, en vit klänning och ett par turkosfärgade gummistövlar eller vad det nu var. Men snyggt var det dock inte. Man hade väl kunnat göra det lite snyggare? Men nej.
Nu ska jag gå ut med min Lovie sen ska vi gå och nanna så vi är pigga till en ny pluggdag! Sen bär det upp till Båstad.
S


Melodifestival och plugg

Just nu sitter jag och kollar melodifestivalen. Helt okej låtar faktiskt så det var lite svårt att välja. Men Tick tock och Alcazar ska gå vidare tycker jag. Men vi får väl se. Nu har iallafall fem låtar gått vidare, trodde att Marie Serneholt skulle gå vidare men nej faktiskt inte. Det var inte så att jag hoppades på det men tyckte hennes låt var bättre än Caroline af Ugglas. Men man kan ju inte klaga när man inte själv ringer in.
Tycker bara det har blivit konstig röstning. Nu ska man fortsätta rösta på dessa fem och den som kommer etta ska senare möta fyran. Sen ska tvåan och trean mötas. Lite drygt, antagligen för att tjäna pengar men what the fu..
Har iallafall varit riktigt duktig idag för jag har pluggat matte hela dagen, eller åtminstone i fyra timmar.
Sen nu sitter jag här och tänker att jag ska plugga historia. Det känns verkligen inte roligt att sitta hemma och plugga en lördag. Men det är oftast så helgen/veckan innan ett lov.
Har hittat ett jättefint armband som jag vill ha. Det kommer från http://www.bracy.se/ så nu väntar jag bara på att lönen ska komma så jag kan beställa det.
Skriver senare.
S


Singstar!

Jag kände mig mycket bättre till kvällen så igår så drog jag ner till Emma i Höllviken. Men först körde jag inom Stephani för att hämta upp henne, tog lite tid som vanligt men det skadade inte;). Sen drog vi ner till Emma där det var full gång med singstar. Även ifall jag inte hade någon röst så var jag tvungen till att sjunga så det blev lite Abba hits. Sen åkte vi ner till Mille där Sophia och Malin skulle firas. I början var där knappt något folk men det tog inte lång tid förän det var proppfullt. Stackars Emma hade trillat i trappen så fick skjutsa hem henne och hoppas nu att hon inte har så ont som hon hade igår. Sen drog jag tillbaka och då hämta jag upp Stephani, Louise, Marcus och Linda. Var väl hemma ungefär vid halv två tiden och då var jag lagom trött.
Idag tänkte jag åka ut med Love på brukshundsklubben och träna lite. Det är rätt skönt väder idag(jämfört med andra dagar). Det blåser iallafall inte.
Sen måste jag hem igen för att plugga eftersom vi har så extremt mycket till måndag och tisdag.
xoxo S




I love you

Världens bästa kusin, Emma<3

Kan man få bli frisk?

Vaknar upp till ännu en förkyldningsdag. Tycker detta börjar bli lite jobbigt nu, för jag är alltid sjuk(eller väldigt ofta). Just nu har jag precis ätit upp min frukost och ska snart börja plugga. Måste räkna mycket matte nu i helgen och speciellt om jag kanske ska ut ikväll, eller ja ner till Höllviken. Men får fortfarande se hur jag mår ikväll, oftast brukar jag må sämre på kvällen.
Men det jag måste plugga på i helgen är;
Matte C
Historia(1800-talet)
Skriva klart min analys på en kostym
Rita upp ett plagg sen igår
Lära mig alla försvarsmekanismerna
Får väl se ur detta går, men nu får jag sätta igång.
Förresten det är en vecka kvar tills jag är på väg upp till Stockholm, längtar till tusen. Men jag får se till att bli frisk först.

xoxo S


Men glad ska man vara ändå

Modemässa

Trodde inte jag skulle åka till Modemässan idag men jag tog mig i kragen och gick upp för att göra mig i ordning. Mamma fick skjutsa mig till centralen där jag skulle ta tåget upp till Helsingborg. Där träffade jag Linnea, Sara, Andrea och vår textillärare Viktorija. Efter tjugo min så kom bussen där alla våra textil"kompisar" satt. Bussen körde oss senare till båten för att åka över till Helsinör, sen körde vi ner till Köpenhamn. Själv tycker jag det är lite onödigt när man kan ta bron över men det är tydligen mycket billigare med båten så det blev det. När vi väl kom fram så gick vi runt och kollade olika märken. Det är så att jättemånga märken/designers ställer ut sina nya kollektioner för att inköper till affärer ska komma dit för att beställa. Så det är inte riktigt så att vi kan gå och shoppa men man kan få inspiration till våra egna designade kläder som vi ska göra. Sen förra och förrförra året har vi alltid fått jättemycket gratis saker, som t.ex. hudprodukter, stringtrosor (HAH), stora kassar m.m. Men detta året var det mycket snålt med det, antagligen eftersom de flyttat hälften av de olika designers till en annan lokal, terminal 2. Men dit han inte vi gå eftersom vi ville kolla på modevisningen som de alltid har. Riktigt coola kläder(vilket ni får se längre ner, några iallafall). Efter allt med modemässan åkte vi upp igen till Helsingör och tog båten över, men nu gick vi av själva eftersom bussen skulle fortsätta upp till Båstad. Jag och Emmie var lite småhungriga så vi gick till Mcdonalds och köpte lite mat. Vilket satt mycket fint i magen. Nu har jag nästan precis kommit hem från brukshundsklubben, var där med mamma för hon skulle träna vovvarna och jag behövde plugga. Men jag tränade även Love och han är så duktig. Men iallafall sitter nu och kollar på Jason Bourne, som är grymt sexig. Får se hur jag mår imorgon, hoppas jag mår bättre. Men det blir nog inget festande för mig i helgen.
God natt
xoxo S

Jag och Linnea, även min stora förkyldningsnäsa






Tv, tv och ? TV

Back again. Har bara kollat på tv hela kvällen, förutom att jag räknat lite matte för att det behövdes. Just nu känns det inte som att det blir någon modemässa imorgon eftersom jag mår dåligt. Vet inte riktigt om jag orkar vara kvar där från kl 10-15. Men jag ställer klockan så får vi se.
Kollade på sista Gossip som kommit ut än så länge. Längtar redan till nästa avsnitt kommer. Sen nu har jag kollat på Det okända, synd att vi inte har tv4 plus i Båstad för det hade jag velat kolla på varje onsdag. Men man får ju inte alltid som man vill. Idag har mamma varit mycket snäll mot mig och gjort varm choklad och mackor, hon ha även gått ut med Love vilket jag uppskattar jättemycket eftersom jag själv bara kan ligga här i soffan.
Men för övrigt har det väl inte hänt mer, tänkte just nu sätta mig och kolla lite kläder som man kan beställa.
Förresten så fyller Mia (tvilling) och Andreas (Adde) år idag, GRATTIS OCH GRATTIS.
Tycker synd om Emmie som får sova helt själv :(
sov gott
xoxo S

mumma

GG

Idag har jag varit med Louise när hon blev sminkad. Hon behövde lite sällskap annars kanske det blev tråkigt ;). Till lunch åt jag sushi, som är så gott. Sen kände jag att jag behövde åka hem och vila eftersom jag fortfarande känner mig kass. Idag är jag bara jätte förkyld men även ont i hela kroppen. Hoppas bara inte det blir värre imorgon för då är det ju modemässan. Nu har jag redan myst till det och sett ett avsnitt av Gossip girl, bäst av allt. Sen nu tänkte jag se ett till. Väntar på att mamma ska komma hem och ta hand om mig.
Sen måste jag plugga matte idag, känns lite jobbigt att behöva tänka när man är sjuk men eftersom vi har matte c prov på tisdag och jag jättegärna vill ha bra på det så får man kämpa.
Hörs sen
xoxo S


Sjuker.

Jahapp, då satt man i skolan igen. Väntar nu på småföretagande lektionen, har basgrupp(mentorstid) sen också men tror jag åker hem då eftersom jag inte känner mig så bra idag. Fick ont i halsen igår och det blev mycket värre idag. Jag är även hes och har hosta så det är lite jobbigt. Men det blev ju ingen träning igår för mig eftersom jag inte känner för att bli ännu mer sjuk. 
Men det bästa av allt är att jag ska upp till Stockholm. Ska åka med min klasskamrat Linnea och hennes familj upp nästa fredag så det blir lite billigare för mig. Ska bli helt underbart att få träffa mina småttingar och min bästa vän Emelie. Så just nu längtar jag riktigt mycket som ni kanske förstår. 
Imorgon är vi då lediga från skolan, man kunde välja att antingen ha friluftsdags(skridskor och bad) eller så kan man åka till studentmässan i Ängelholm så det blir det och sen så ska vi sätta oss på ett fik och plugga. Men känner jag mig kass imorgon så åker jag direkt hem. Måste lämna bilen och Love i Malmö för att sen åka till Köpenhamn på torsdag, då vi ska till Modemässan. Mycket skön vecka kan jag ju påstå, sen blir det nog en lugn helg. Måste spara pengar, men ska ändå till Mille för att fira Loppan.
Ses
xoxo S


I love cars

Wie, jag får ha bilen i veckan. Så himla skönt att slippa åka tåg. Har kollat på Girlicious ungefär hela dagen, har även varit på Stoff&stil och Arken. Köpte en tröja till Love på Arken, as cool. Så nu är han en riktig tuffing ;) Har även laddat ner två Gossip girl avsnitt, har saknat den serien så mycket under julen. Men nu börjar det igen. Sen har jag nyss bränt en skiva som får bli min underhållning upp till Båstad. Vi hörs imorgon.
xoxo S


Mitt allt!

söndag blodig söndag

igår blev det massa mys med familjen i kstad, en del shopping blev det. gott!!
stannade sen kvar för att spendera kvällen med sara, en lugn kväll med massa kräng som vanligt. haha
ska nämna också att jag träffade sötcissi en stund i fredags kväll, massa snack och skratt. alltså kan jag kortfatta det hela med att det varit en lugn helg för min del, vilket ni kanske ser.. eller något. veckan kommer erbjuda massa godsaker... träning på högsta nivå!!! modemässa i köpenhamn (woohoee) och på fredag blir det utgång för att fira sara som fyller 19 !! det ska bli niiiiice.. för övrigt hatar jag söndagar, onödigt skit. man är bara deprimerad på dessa dagar..
nu blir det snart en tripp upp mot båstad, vi ses snart igen
xoxo E

Sara oh jaaog på bild här


Lugn kväll.

Igår kväll så var jag på puben i Höllviken och myste med tjejerna. Blev inget drickande för mig, man måste ju spara lite pengar. Men en god nachos tallrik blev det, med ost och salsa. Ungefär vid tolv tiden körde jag och Louise hem, på vägen hämtade vi även upp lille Niclas som jag inte träffat på ett tag.
Somnade ganska fort när jag kom hem, vilket var skönt. Men ännu skönare var det att vakna pigg. Men nu sitter jag här och funderar på om jag ska kolla en film eller läsa lite historia. Måste egentligen plugga, men det kan jag annars göra på tåget upp till Båstad. Får se vad jag hittar på sen. 
Vill även säga grattis till tönten Marcus som fyller år idag(första februari). Synd att jag inte kan vara uppe i Stockholm och fira dagen med dig, men kommer upp snart så då ska det partajas.
Hörs sen
xoxo S


Jag och kusinvitamin

RSS 2.0