Slagt

Igår blev det Slagt med Emma och Louise. Vi jobbade även innan på jägers, blev ett elva timmars pass så till slut hade man lite ont i fötterna. Nu håller jag på att packa till kära Båstad. Blir att skriva engelska och plugga psykologi ikväll med massa riskakor. Men för övrigt är det en ganska lugn vecka. Sen efter det blir det påsklov och då kommer favvis töserna S och E, lovelove.

godast

brunett

Nu är jag brunett igen, mycket trevligt. Ikväll blir det utgång med Emma och Louise, slagt blir det!
Ha en bra kväll, S

BLOND?

Färgade precis håret ljusare. Tänkte lite ljusare än det jag hade innan men fy MYCKET LJUSARE. Hade det som vanligt i 30 min, men fan nej också. För mig brukar det bli lite bättre nästa dag, och jag hoppas på det. Annars blir jag brunhårig imorgon. Jobb imorgon dåja, tur att jag bara ska visa mig för Louise iallafall.
Godnatt.
S

mys med älskling

Mys med älsklingen idag, samtidigt blir det plugg och riskakor.



nyttnytt

Lite nya kläder blev det idag på Entré.



Klänning från Gina Tricot



Tröja från Cubus



T-shirt från Gina Tricot

50 dagar kvar till Costa

I morse blev det vetrinären för Love, skulle bara ta en spruta så han blir lite mindre manlig, nej men hormonspruta är det. Sen åkte jag till Entré med mig själv, vilket var mycket skönt för då kunde man verkligen gå igenom allt. Så nu har man hittat lite kläder. Senare åkte jag och hämtade Louise hemma hos henne så körde vi in till stan. Jag åt lunch och vi tog en chai latte. Drog sen till banken för att hämta växel till modevisningen, ska börja sälja biljetter nu. Snart ska jag tillbaka till Entré men då med min mamma, blir nog att jag köper studentklänning idag om mamma är snäll.
Ikväll blir det bara massa plugg.
50 dagar till Costa Brava idag, längtar!!!
Hejhopp
S


STUDENT

Idag fick vi våra studentmössor, vet att det är otur att sätta på sig mössan innan men what the? Vad kan hända, det kommer ändå vara den bästa dagen någonsin. Beställde även visselpipa, woho ho..
Idag lämnade jag även in mitt historiearbete, skönt att ha det överstökat. Men nu har man ju fått nya saker, psykologiprov på måndag, inlämning av småföretagande på tisdag och sen har jag även mitt engelska tal på måndag eftersom jag inte hann göra det idag. Nu vill man ju bara sluta skolan eller iallafall inte ha något mer. Men det blir väl att plugga som in i ikväll och imorgon. Nu ska jag iaf se dokumentären om Josef Fritzl.
Hörs sen
S

Ge mig sommar nu.

Balklänning

Så här långt har jag kommit på min balklänning och finalklänning(modevisningen).
Har köpt dragkedja nu som ska sys på i veckan. Sen ska det vara ett lager till på kjolen, som blir längre där bak.
Puss S


Ny vecka


Helgen är slut och det är dags att åka till kära Båstad igen, eftersom det inte blev någon direkt utgång igår så blev det lite pengar över vilket är perfekt till bensin. Jag kör upp lite tidigare bara för att kunna plugga och kanske sy lite grann.
Imorgon blir det tal på engelska, och jag är jätte nervös. Tycker inte alls om att stå framför klassen och prata, blir så stressad och så blir allt fel. Men det är väl många som känner igen sig? 
Igår åkte jag till Entré igen med käre mor och min brorsdotter. Där stötte jag på min nästkusin som jag inte träffat sen jag var liten. Har pratat lite över internet men inte mycket mer, så det var roligt att träffas en stund. På kvällen åkte jag sen till Niclas och umgicks med honom och Henrik. Senare kom Robin, Johan, Joel, Jonas och min käre vän Louise.
Jag och Louise åkte senare till Big Bowl där resten av tjejerna var. Eftersom man är lite fattig så blev det ingen bowling för min del men det gjorde inget för det var lika trevligt ändå. Efter en stund så kom Robin, Niclas och Henrik till oss.
Jag och Louise skulle senare till Slagt men det blev lite ändrade planer. Men det blev bra ändå.

S


London, Paris eller Milano?

Nu är ju frågan, vad ska man göra efter studenten?
Jag har alltid varit inne på att jobba ett tag, men nu verkar det ju inte finnas så mycket jobb här runtomkring så då är frågan om man ska fortsätta plugga och åka utomlands? Det låter ju som en höjdaridé med att åka utomlands. Men att plugga direkt är nog inte riktigt min grej.
Sen om jag nu ska läsa på någon modeskola så vill man ju ungefär veta hur långt alla har kommit i sin utbildning till att bli designer, eller något liknande. Jag bryr mig inte om att vara bland de "sämsta" eller minst bra utan jag vill enbart veta hur de andra ligger till.
Så den skolan som är i tankarna är Istituto Marangoni i Milano, det hade varit super.
Godnatt
S

inte så aktiv som S

meen halå!
nu är det E som skriver.. var ett bra tag sen
vet inte vad jag ska skriva om.. men tänkte det kunde vara lite roligt att uppdatera moi lite
helg som varkas, och det blir några timmar jobb för min del imorgon. lite nervös eftersom det var ett bra tag sen sist plus att det kommer vara ös i butiken imorgon. woops! inte okej.. aja det klarar jag nog galant (?)
för övrigt är det lite ensamt hemma, mamma saknar man eftersom hon befinner sig i Stockholm och kommer göra de fram tills nästa helg då hon åker till något annat ställe ( bra koll?) med jobbet. hon lever i lyx den kvinnan
men har pappa att krama om det skulle krisa riktigt.. får även träffa min efterlängtade sara imorgon, ska eventuellt luncha på staan, och bara umgås. var ett bra tag sen- eller var det de? hrrm, iaf så ska det bli grymt nice att ses! 
på söndag blir det till att ta sig upp mot Båstad igen, kommer nog bli att jag åker tidigare än vanligt eftersom det ryktas om filmkväll. ska bli mys mys
ikväll händer det inte så mycket i mitt liv, ska umgås lite med min syster.. hon har börjat bli lite rolig att umgås med faktiskt, inte så omogen längre.. faktiskt riktig rolig! lite kill snack och så där.. haha
Jaja, för övrigt är den älskade våren på gång och det kan man inte mer än ÄLSKA. ska bli så grymt skönt att plocka fram alla vår kläder och bara njuta av solen. det är mycket smaskiga händelser som man har framför sig på vårterminen bland annat, påsklov nu om två veckor, APU, Costa resan, modeveckan, Bal, studenten hemma i simrishamn för alla mina coola vänner där....OOOH sen är det inte lång tid kvar för oss på Apelryd, snart står vi där i ladan och är påväg ut i det "vuxna" livet. GRYMT!
xoxo E

man blir ju så lycklig..


What the?

Vad ska man göra till sommaren/hösten 2009? Får man inget jobb så kanske man få börja plugga igen. Hade varit skoj utomlands, Milano eller Paris? Får väl läsa lite mer om det.

Skriver sen efter Let's Dance.


Entré

Igår åkte jag till Entré med E, förväntade mig nog lite mer men blev ändå glad över vilka butiker där var. Stort utbud ändå och många billiga affärer. Träffade senare Stephani, Louise och Emma. De kom precis när allt stängde så vi åkte in till stan för fika. Satt ute så efter ett tag blev det mycket kallt.
Åkte senare och lämnade E på centralen, dags för henne att åka till Simrishamn igen.

Idag vaknade jag åtta, mycket skönt.
Under dessa timmarna har jag sökt jobb, varit ute med hundarna, ätit frukost, tvättat kläder och städat toaletten. Det känns som fredag är min städdag. Men då är man ju ändå duktig? Finns ju inget annat att göra..
Eller jo, göra mitt arbete men jag har verkligen inte ork just nu.

Ska senare hämta min brorsdotter Elli i Lödde. Ska bli roligt att umgås med henne och så får hon följa med på Agility imorgon, vilket hon kommer tycka är super.

Nu ska jag städa mitt rum
Love S


Elli och jag


 


Ledig

Idag är vi lediga från skolan, sjukt härligt. Det är så att ettorna har musikal vecka och då betyder det att de flesta lärarna håller på med den. Så idag hade vi ingenting. Men ändå är vi på skolan, i alla fall jag och E för vi behöver sy. Igår var vi också grymma för då stannade vi kvar på skolan och sydde. Så snart blir väl balklänningen klar. Nu klockan ett så ska vi gå och kolla på musikalen sen blir det textilsalen. Var även och tränade igår och i morse. Det blev gym idag och spinning igår, härligt. 
I morgon så ska jag, E och Louise till Entré och kolla hur det är. Blir tyvärr ingen shopping för min del för jag har inga pengar. I helgen blir det nog också lugnt. Min brorsdotter Ellinor ska komma på fredag och stanna tills på lördag. Det ska bli mysigt att få träffa henne. Det blir även mycket plugg i helgen. Mitt härliga historiearbete ska göras, ett tal på engelska + en artikel på engelska. Kommer inte på om det var något mer, hoppas inte det. 
Nu är det inte långt kvar till vår skolresa till Lloret de mar. Det kommer bli sjukt roligt och härligt med sol. Kommer nog inte vara så jättevarmt men skönt ändå. Men vi åker i mitten av maj, efter vår modevisning.
Sen går ju veckorna så snabbt nu så studenten är inte så långt ifrån heller. UNDERBART.
Men jobb måste man ju också skaffa, lite panik på det. Men det ska bli skönt att få leva livet hur man vill!
Nej nu ska jag springa till ladan, hoppas på att musikalen blir lyckad.
Puss S


Helg

Nu sitter man här igen som alltid på måndagar. Har haft historia men blev inte så mycket utan vi satt mest framför datan. Skulle haft engelska nu men det är ettornas musikalvecka så det blir musikalshow på onsdag. Vår engelsklärare är då även dramalärare så hon måste vara med där och hjälpa till. 
Har nyss sökt extrajobb och sommarjobb på Burger King, får se om man får det. Det är ju så svårt att få i Malmö speciellt när jag går här också. Det är inte så att jag vill pendla fram och tillbaka. 
Som sagt i helgen då så firade vi Niclas i fredags. Blev en riktigt höjdarkväll iallafall till en början. Hörde att resten av grabbarna också var ganska på det.
I lördags blev det bara slappedag. Roliga var att när jag väl blev hungrig sen på kvällen så råkade mamma sätta för hög värme på ugnen så allt mat smakade bränt och det luktar fortfarande bränt i hela lägenheten.
Som tur var så hade vi riskakor hemma som jag satt och åt senare.
Det var även Elicias födelsedag. Elicia är då min brorsdotter som bor i Stockholm. Hon fyllde fyra i lördags. När man väl pratar med henne så saknar man henne så mycket, även Smilla. Men Smilla är inte lika pratglad som Elicia.
Det var även melodifestivalen. Tyckte rätt låt vann men tyckte synd om Måns som fått flera 12or av juryn sen får han knappt något av folket. Så han blev nog lite ledsen. Men härligt att La voix vann.
Igår var jag på dop. Det var Anton som skulle döpas som då är min bror Andreas son. Lille Anton var så söt och grät nästan ingenting. Elias som då är Antons storebror är också så söt, han blir bara mer och mer lik min bror vilket är kul. Och han ville leka med mig hela tiden så det var också roligt. Vi åt smörgåstårta och det satt fint i magen. 
Så nu har jag och Emmie bestämt att vi också ska ha det på vår student. 
Ikväll blir det plugg till matteprovet imorgon och sen blir det också träning. Är ledig på onsdag men jag och E ska köra hit för att sy ändå. Så att vi kommer någon vart.
S

Båstad

Nu åker jag till Båstad. Får låna bilen av mamma.. IGEN ;) Idag har jag varit på dop hos min brors son Anton. Ikväll måste jag plugga, kanske hinner att träna också. Skriver imorgon i skolan.
Love S
GRATTIS MIN ÄLSKLINGS ELICIA SOM FYLLDE ÅR IGÅR OCH GRATTS NICLAS SOM FYLLER 20 ÅR IDAG.<3

Fredagen den 13e.. igen?

Nu har jag köpt ett par skor som jag velat ha ett tag. Åkte till Center syd för att de inte fanns på Skopunkten i Malmö. Kommer ha på mig dem ikväll och hoppas inte de ger skoskav.
Nu har jag städat hela lägenheten, dammsugit och tvättat golven. Har även dammtorkat i mitt rum vilket behövdes. Så nu känns allt rent och härligt. Hoppas på att jag kan få lite pengar av mamma så jag kan sticka och äta gott nu.
Ikväll blir det som sagt partaj för Niclas. Ska bli riktigt roligt. Får se om jag tar med kameran till honom, isf blir det lite bilder som läggs upp imorgon.
Sen har jag även tänkt på en sak, det är ju fredagen den 13e igen. Var ju det även förra månaden. Har detta hänt förr eller är jag bara lost?
Puss S


smoothie

För en timme sen så körde jag mamma till jobbet, ifall jag nu behöver bilen under dagen. Jag kände mig rätt pigg så jag åkte till coop för att handla, men de hade inte öppnat än så fick sitta där och vänta. Handlade frukost eftersom vi inte hade något hemma. Nu under två veckors tid har jag ätit smoothie varje morgon och det är så gott! I båstad har jag bara kört med att mixa ihop fil och blåbär/hallon. Men idag när jag var på coop så fanns där coops egna frukt till smoothie och den kan jag verkligen tipsa om. Det är jordgubb, blåbär och banan som är blandat. Sen mixa ihop det med fil(nyttigast) men man kan även ta två is bitar för då blir det lite mer glass känsla. Så testa det.
Nu ska jag snart dammsuga lite så jag gör mamma lite glad. Sen efter det så ska jag ut med de stora vovvarna.
Hörs sen! S


Min goda frukost, brämhults och smoothie.

Love story



Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story, baby, just say yes

I was crying on the staircase
I was begging you please don't go

pics sen fredagen den 6 mars

Det blev tydligen mycket snö idag. Helt plötsligt under idrotten så började det snöa jättemycket men även hela hemvägen. Nu i Malmö är det fullt med snö och jag hatar det. Har sett framemot sol och vår men nej. Men mamma gjorde mig självklart glad eftersom jag fick äta sushi. Riktigt god på Chillout vid Dalaplan, så det kan jag tipsa om. Deras uromaki(de runda med gojja, sen tång och sist runt om ris) var riktigt underbara. Vill bara mumsa i mig ännu fler.
Ska nu börja teckna lite modeskisser, får se hur det blev med det.
Glömde ju berätta om krokin igår. E fick som hon ville.. En ung 23årig NAKEN kille fick hon framför sig. Mycket lättare att måla av killar en tjejer faktiskt, eller det tycker jag iaf. Har börjat tycka om krokilektionerna nu och inte bara för att det är naket (haha), utan för att jag börjar bli rätt duktig.
Godnatt lovers.
S








Helg

Idag är det sista dagen i skolan(för denna veckan). Det är underbart att vara ledig på fredagar. Igår blev det spinningträning vilket var överskönt eftersom det inte blev någon träning i tisdags. Jag sydde även på min balklänning så nu har jag iaf kommit en bit. 
Ikväll blir det plugg för hela slanten. Har historiearbete som ska in nästa torsdag och som vanligt har inte Sofie börjat på det. Imorgon blir det 20års partaj för Niclas, men han fyller inte år förrän på söndag. Det blir först käk hos N sen blir det Big Bowl. Hoppas verkligen på en trevlig kväll men det blir det säkert eftersom det bara är massa trevligt folk. Men vi får ju se hur bowlingen går, tror killarna slår mig iaf ;).
Annars i helgen blir det nog mest lugnt.
Lägger upp bilder ikväll från förra fredagen.
S

Myskväll

I kväll blir det mys med ettorna(textil). Ska öva lite grejer inför modevisningen och hjälpa dem med att sy. Vi har även med oss fika vilket ska bli gott. 
Trodde jag skulle behöva åka tåg i söndags men det slapp jag för jag har världens bästa mammsi som lånar ut bilen. Fast denna gången erbjöd hon sig t.o.m. Så det blev att sticka och hämta E på centralen sen raka vägen upp till B. Sen igår var det skola, som vanligt. Träning på kvällen och då blev det spinning. Men hon som höll i det var riktigt dålig. Senare på kvällen blev det massa mys.
Nu är jag i skolan. Ska ha småföretagande om typ fyra min, ska få tillbaka proven som vi gjorde förra veckan som jag fick alla rätt på:D Grymt av mig. 
Har varit på skopunkten och hittat ett par skor som jag jättegärna vill ha men så klart så fanns de bara i storlek 36 så får åka inom center syd på torsdag och kolla. 
Imorgon blir det kroki och då ska det komma en 23årig kille, mumma! E och jag hoppas på en riktig snygging. E ska även klä sig sexigt imorgon, har hon bestämt. Så hon hoppas på att få en snabbis imorgon. Höhö.
Ses S/ och halvt E

7 mars

Det blev ju bio i torsdags med Emmie. Bort bäst hemma värst, som var mycket rolig. Men jag och E förväntade oss att få billigare eftersom det får man som student måndagar till torsdagar. Men så klart så ska jag säga innan "De kommer säkert säga att de inte gäller på denna filmen". Och de gör de ju självklart? Väldigt otrevligt också.
Sedan efter bion så följde jag min käre vän till centralen för hon skulle hem till Simrishamn.
Jag såklart missa ju bussen och nästa skulle inte gå förän om tjugo min. Jag ringde ju då mamma femhundra gånger men som vanligt så har hon inte med sin mobil, till slut svarar hon så jag fick skjuts hem.
Igår blev det då Emmas och Rebeccas födelsedagsfest. Hade först bestämt mig för att inte dricka men i sista sekund så ändrade jag mig och bra var det för det blev himla kul. Förutom bråk, som jag hatar och får panik på. Men det gick snabbt över igen.
Jag, Stephanie och Louise bestämde oss för att dra till stan. Vi ringde taxi, sa vilken adress de skulle hämta oss på men visste inte vilket nummer huset. Så vi bestämde oss för att trava upp till den stora gatan(vi är då ute i ingenstans på landet). Vi går och det är kallt men till slut kommer taxin. Det blev bara jag och S som gick in på Crown och det blev jäkla kul. Eftersom det alltid ligger glasskärvor på golvet, som fastnar under skorna så var jag så dum att jag skulle dra bort det med handen. Så duktiga Sofie skar upp sin tumme, fast bara lite. Efter det så drog jag hem till V där jag sussade. Ser att mina skor som är svarta har blivit helt vita pga den fina åkern vi gick över inatt. Haha.
Sen upp idag, jäkligt seg. Men var ändå pigg för att jag skulle träna min lille Love. Agility har vi börjat med nu och det är jätteroligt. Men L var så mycket mer intresserad av de löpande tikarna än av mig eller mitt goda godis. Till slut skulle vi köra en bana själva så vi fick chans att vara ensamma inne på agility banan, då fick jag och Love fullträff på allt. Så det kändes mycket bättre. Sen åkte jag och mamma in till stan där vi käkade sushi, mumma.
Nu håller jag på att tvätta, väldigt tråkigt.. Väntar även på mat som verkar vara klart nu.
Ska ner till Höllviken sen och träffa mina kära vänner.
Sen vill jag nog se lite melodifestivalen, iallafall Sarah Dawn Finer. Hon ska lätt gå vidare.
Puss S
Lägger upp bilderna sen från igår. Ska först få min kamera av L.


BIO

Idag var det bio med E, Borta bäst hemma värst. Sjukt rolig, haha fy vad E garvade. Berättar mer imorgon, nu är jag för trött för att vara vaken. Tydligen blir det katastrof vid mig i helgen. Tennismatch i Baltiska hallen mellan Sverige - Israel och då kommer det vara demonstrationer och mycket bråk. Tur att polisen kommer finnas där dygnet runt.
Godnatt S

Jag och E kan inte hålla oss vita

Haha igår så var det spilldagen för mig och Emmie, först blev det kaffe på vita tröjan. Sen spillde E ketchup på sin vita tröja och senare på kvällen så blev min vita t-shirt fylld av blåbär, OSIS.. Idag tänkte vi att vi skulle skärpa oss men direkt på morgonen så får jag en liten blåbärsprick på min andra vita t-shirt. Så vi skiter i vitt nu.
Idag skulle jag och E vara duktiga och åka och träna halv åtta imorse för vårt gym öppnar kl sju. Men oj idag var det visst städdag så de öppnade inte förrän nio. Ganska störigt men det blev en lugn och lång frukost för oss vilket var mycket skönt. Nu sitter vi fortfarande i skolan för vi behövde skriva ut fakta till vårt historiearbete. Har nyss haft kroki som jag berättat innan så är det när man målar av en naken modell. Idag var det extra skoj för jag fick mycket beröm så det har gjort min dag idag.
Sen är det så skönt för det är bara 100 dagar till studenten, underbart.
Men nu ska vi nog sticka, ikväll blir det iallafall träning får se hur det blir eftersom jag har sådan träningsvärk sen igår.
S

Blåtira?

Glömde även att skriva om min fina blåtira som uppstått på något sätt.. Helt plötsligt i textilsalen så frågar Amanda mig vad jag gjort under ögat, jag går och kollar och det ser ut som en blåtira fast röd. Kände att jag var helt svullen också vilket var lite knäppt. Alla började mobba mig och sa att det var en stor finne, men visst ja? Det var det inte eller är det inte!! Är fortfarande röd men inte lika stort. Men det är sånna här mystiska saker man blir lite rädd. Haha nej skoja bara, nu är jag trött och har överskottsenergi. Nu ska jag hem för nu är mina vänner klara.
LOVE
S

Duktig Sofie

Körde upp igår, fick låna bilen igen. LOVE MAMMI. Pluggade småföretagande eftersom vi hade prov på bokföring och bokslut, woho. Har precis haft det och jag fick nog rätt på allt. I morse så hade vi sovmorgon till tjugo i elva men duktiga Sofie åkte och tränade gym. Är riktigt stolt över mig att jag klarade det. Tränade dock bara en timme men bättre än inget. Sedan var det skolan som kallade och då påbörjade jag min balklänning på sylektionen. Kunde rita mönstret själv vilket även gör mig extra duktig. Så idag känner jag att jag vara EXTREMT DUKTIG. Nu har jag slutat skolan men väntar på mina kära vänner som ska åka med mig in till Båstad. Sen ikväll blir det träning igen men då blir det spinning. Annars har jag väl inget annat speciellt att göra, förutom en presentation om mig själv på engelskan. Kan väl inte bli så svårt?
S

Bingolotto

Idag så har jag varit och kollat på tyg till min balklänning. Har hittat ett tyg som är mörk blå/grönt, inte turkos men ja, lite svårt att förklara. Har även varit och handlat lite hundgodis till Love eftersom vi ska träna agility nästa helg :D ska bli riktigt roligt för Love är grym på att hoppa och han älskar att springa. Sen kom jag hem och somnade direkt. Har haft sån fruktansvärd hosta denna helgen så jag får helt ont i huvudet varenda gång jag hostar så då var jag tvungen att sova bort det lite. Vaknade sen när mamma gjort Schnitzel och rostade rotfrukter, sjukt gott. Sen spelade vi bingolotto, var jätte nära att vinna en cypernresa men nej och mamma var nära att vinna 250 000.. Lite gött. Men det blir ju aldrig så vilket fall som men det är rätt roligt att spela.
Nu har jag suttit och kollat lite halvt på Beck, var mest inne i datorn eftersom jag letat mönster till balklänning.
Nu väntar jag på att Ghost hunters ska börja. WOHO
Glömde säga att jag är ledig imorgon, underbart. Så får se när jag åker upp imorgon, kanske passar på att åka upp lite tidigare så jag kan träna.
S

Jag och Sara, Club Toxic Sthlm den 21/2-09

RSS 2.0