torsdag, fredag, lördag..

I torsdags blev det skolan och dansföreställning. SJUKT BRA! Mus3orna är riktigt grymma.
Sen åkte jag hem till Malmö och stack till Elysée där jag mötte upp alla tjejerna. Vi skulle fira Caroline lite, som fyllde 19 år. Vi krängde fondue och gott var det banne mig. Vi åt ju ganska mycket kött kan man ju säga. Haha.
Sen dagen efter var det jobb. Jag gick upp klockan 06.00, en aning trött kan man ju säga. Slutade jobbet klockan 16.00 och då stack jag hem, senare kom Louise. Vi bestämde oss för att festa till det lite så det blev en liten förfest här, mycket trevligt! Sen drog vi till Crown, som vanligt ;) Men det var roligt.
Idag är man ju lite seg, men absolut inte för seg. Så ikväll blir det nog att jag träffar Emma och Louise. E har singstar så blir väl att vi visar våra fina talanger;) Har även varit i stan med dessa sötnosarna också, köpte ett par skor på H&M. Såg små barnkläder och då tänkte jag på mina underbara småttingar Elicia och Smilla, som jag verkligen saknar enormt.

Men nu ska jag läsa historia, hörs sen!
xoxo S
 


Jag och min brorsdotter Elicia

Måla lite naket idag.

Riktigt trött dag idag, känner mig allmänt seg. 
Men får ta och piggna till nu snart för vi ska ha kroki, vilket då innebär att vi ska måla av en naken modell. Känns lite läskigt för jag kan ju verkligen inte göra något sånt. 
Annars idag så har vi haft bild, fackteckning och kultur/ stil historia. Så denna dagen är rätt soft.
Ikväll blir det väl träning som vanligt och lite plugg.
Förresten grattis Alexandra, som blir 18 år idag. 
Och imorgon fyller lille Caroline år, då blir hon 19år och vi ska käka ute. :)
Imorgon är det även musikal 3ornas dansföreställning, så det blir en skön dag imorgon med.
Annars är det väl inte så värst mycket som har hänt, mer än att Sofie har fått lön :D Men mycket av det ska gå till mina kära föräldrar och även Loves försäkring, det är dyrt att ha hund :( Men det är verkligen värt det förutom när han tar upp hela sängen så jag nästan får ligga utanför med överkroppen, sen tycker inte E om när han stoppar upp sin gump i hennes lilla babyface. Men annars tycker vi rätt bra om honom.

Jag hoppas på en dunder bra helg :D
xoxo S

bättre sent än aldrig

Jaha, tänkte uppdatera från i lördags. blev som sagt först släktkalas, god mat och trevligt sällskap med massa skrikande kusiner i hela huset. me like! hrm..
sen drog man vidare till simris "city"  där det bjöds på en mycket trevlig fest med både nytt och gammalt folk, och det bästa födelsedagssången för mig. wooho, vilket ös! haha.. vid typ tre tiden begav  jag, sara, kim och... ehm, typ kims kompis vad han nu hette. shit the same, oss mot simrishamn igen. tack cissi och charles för en trevlig kväll. vaknade upp till enu en sång från min familjs underbara sångröster, och en sara på golvet. fick en massa fina presenter. tackitack! och senare mot eftermiddagen begav jag mig mot malmö där det som sagt bjöds på sushi tillsammans med sofie och hennes mamma. sååå sjukt gott! muuma.  det var en bra dag de där!! tack alla fina människor som grattade mig. 
nu ska jag gå och ha kroki med min klass, mmm det är sant. vi ska stå och måla av en naken människa. hahah, sjukt ball! xoxo E

cissi and me

Lite för mycket

Nu är det skola igen, sitter här och väntar på mattelektion. woho! I helgen var det mycket trevligheter. Var ju hos Alexandra i lördags, där jag hade bestämt mig för att inte dricka. Men det ändrades snabbt och partyhumöret kom fram, kanske lite för mycket men det blev väl bra ändå. Vi åkte in till Crown, vilket var mycket trevligt men stannade inte där så länge utan följde med Jimmy och hans vän Lalle till Slagt. Hade riktigt roligt tack vare J. Kvällen slutade rättså sent eller ska man säga tidigt på morgonen. Men slocknade snabbt när jag kom hem. 
Sen igår ville man ju knappt gå upp, men till slut fick man ju tvinga sig upp för lille Emmie skulle komma. Men först fick jag dra mig ner till Höllviken för att hämta bilen. Sen blev det sushi time för mig och E, gottinamnam. Sen drog vi upp till Båstad som alltid är lika drygt. Somnade på tåget, vaknade typ tre sekunder innan vi skulle gå av... Lite panik!
Sen slockna vi direkt när vi kom hem och nu sitter vi här.
Så ikväll blir det antagligen träning och lite plugg, vi får väl se vad vi känner för.
Ha en grym dag.
xoxo S

Tjiing

Lite dålig uppdatering men det ska vi ändra på. I torsdags så slutade jag och min klass klockan två vilket kändes rikigt skönt. Sen skulle jag och Johanna åka med bussen klockan 15.10 vilket gick jättebra, sen kom vi till Ängelholm. Tåget kom in på spåret och vi gick in och satte oss. Men sen så hade det blivit signal fel i hela Skåne plus Blekinge. Vi satt nog i Ängelholm minst två timmar, till slut tog vi bussen till Helsingborg så att man kan lite närmare Malmö iaf. Efter där så fick jag ta en ersättningsbuss till Lund och därifrån pågatåg till Malmö. Jag skulle varit hemma klockan fem men nej jag kom hem typ tjugo över nio, och Sofie var riktigt arg för hon var så hungrig. Men allt löste sig till slut.
Igår så jobbade jag i tio timmar, bra med pengar! Sen åkte jag och hämtade Louise och vi åkte och köpte sushi, fy vad gott det är :D Vi drog hem till mig och kollade på Let's dance. Sen åkte vi till Crown så blev det lite partaj där.
Men nu kommer snart Emma och hämtar mig och Louise för vi ska till stan. Ikväll ska vi hem till Alexandra vilket jag hoppas blir mycket trevligt.
Hörs senare
Imorgon fyller babyface år.
love

xoxo Sofie

thats NOT my name . . .

riktigt gött med helg, som sagt har rektorn den här terminen vart riktigt generös och gjort oss lediga varje fredag! inte helt fel, inte fel alls. nä helt underbart !! höhö..
får väl vara lite snäll och nämna att sofie jobbar den tönten.. okej det är lite synd om henne men ändå inte. känner ingen medkänsla överhuvutaget eftersom hon tjänar pengar och inte jag. okej? ikväll ska jag inte röra mig ur fläcken, ska ligga och tjocka mig i soffan, det är vad jag tänker sysselsätta mig med. MEN imorgon bjuds det på både lite släktkalas ( som jag kommer svika efter någon timme av rastlöshet ) och grejen är den att antingen blir det avskedsfest för abbe och timmy, eller så drar man på fest hemma hos cissi, vilket väljer man!! detaljer får ni veta på typ söndag, måndag? aaaiiight
för övrigt blir det fika på stan med min lillasyster Emma ( en riktig pudding ) nu på dagen, mycket socialt och mysigt!
ni måste bara lyssna på den här as coola låt, som kanske kommer finnas på vår modevisning 2009
xoxo / eeeeeemmie


http://www.youtube.com/watch?v=2UNFwXj5Za0


Torsdag vilket betyder hem.

Nu är det faktiskt bara Sofie som skriver. Emmie sitter på andra sidan och snokar runt. Just nu har vi frukost rast efter att vi då haft lite engelska. Snart blir det modevisningsmöte och senare historia, låter kul? I tisdags blev det lite partaj för min del, med vännerna från gula huset.. Det var faktiskt roligare än förväntat ;) Inget illa menat. Men tyckte att Emmie kunde vara med men hon hade lite huvudvärk men hon får joina nästa gång.
Idag fyller även Ellenbellen 18 år, GRATTIS DIN LILLA SKOLKER.
Vi alla i klassen hoppas på att vi slipper idrott idag, läraren har varit sjuk hela veckan men skulle inte förvåna mig om hon skulle komma idag bara för att vi ska ha det. Men annars om vi inte har det så kommer vi hem lite tidigare. Visst för mig tar det inte så lång tid att åka hem men stackars Emmie, 3 timmar liksom :(

Men på söndag är det i alla fall ingen vanlig dag för då är det Emmies födelsedag och då ska vi ut och äta sushi, för det älskar vi. 

Men nu ska jag gå över till Emmie på andra sidan och fråga om vi ska till syo. See you later
xoxo Sofie

HojHoj

Nu får väl vi också starta en blogg eftersom alla andra har det. Men det kan vara lite trevligt och skriva om vad som händer här i Båstad (inget). Nej men nu är det sista terminen och allt så det lär det väl uppkomma lite fler saker att göra. 
Just nu sitter vi i skolan, har haft lunch och mode lektion. Vet inte riktigt hur långt vi kom men det blir väl säkert bra till slut. Nu väntar vi på att vår roliga småföretagande lektion ska börja, för vi fattar så mycket på den. 
Ikväll blir det träning, yejj. Vi ska bli duktiga, men det är ju vi ju redan eftersom vi klarar av att bo själva utan våra päron och ändå får i oss mat varje dag ;)

Men nu ska man bara ta och lära sig hur man gör en fin blogg, några som har lite tips så får ni gärna säga till :)

Ha det bäst.. 
xoxo Sofie / Emmie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0