GRATTIS ROBIN

Idag har jag varit inne i stan med Caroline, Niclas och Henrik. Vi letade present till Robin som fyller 20 år idag. Louise kom in senare och då hittade vi två perfekta presenter. Efter det körde jag och köpte sushi, fick halvt damp på alla avstängda gator. Nu sitter jag är och börjar förfesta lite med Niclas och Henrik. Niclas är inne i duschen och sjunger fint. Haha, håller på att dö av skratt men han är för go den killen.
Jag ska hem till Robin senare för att fira honom och hoppas på en höjdarkväll men ska ändå ta det lugnt eftersom jag ska träna agility imorgon med Love.
Glömde skriva Emmies sköna kommentar igår, "Jag tror jag har maginfluensa i magen". Låter kanske inte kul nu men igår blev det ett jäkla skratt på oss som stod och lyssnade åå henne. Haha
Nej men nu ska jag återgå till grabbsen och vara social. Ha en kul kväll.
Xoxo S

Malmö

Denna veckan har det bara varit praktik på skolan. Sjukt soft, men har haft jättemycket att göra. Men allt känns bra inför modevisningen, bara väntar på att fler plagg som ettorna och tvåorna sytt ska komma in. De är lite sega!
Igår såg vi även musikalarnas slutproduktion. Deras musikal hette Swing it, syster. Så jävla bra de är.
Alla sjunger sjukt bra, speciellt min favvis Anna. Helt underbar röst, I love it!
Hon ska få spela in en skiva till mig så jag alltid kan höra hennes röst för detta är nog sista gången jag ser henne uppträda, vi hoppas iaf inte på det. Musikalen handlade om kvinnorna under andra världskriget, hur de fick leva ungefär.
Nu ikväll måste jag sy, som vanligt?! Men ska först vila lite för nu är jag trött.

Lördag

Nu har jag ätit frukost. Ska gå ut med Love och sen åka iväg till Stoff och Stil. Där ska jag handla tyg till min afterski ingång och knappar till min byxdress. Sen tror jag inte att det är något mer som jag behöver. Igår började jag att plugga på kultur/stil historia men sen blev jag för trött så jag somnade.
Hela denna dagen kommer att gå åt till att hålla på med skolgrejer. Sen får vi se hur det blir ikväll.
Men nu sticker jag.


Mitt nya skrivbord

Nytt skrivbord

Idag jobbade jag och Louise i stan. Vi delade ut flygblad för Diesel, gick väl sådär men man blev ju riktigt trött i kroppen. Vi träffade iallafall hur många som helst i stan och det var mycket trevligt. Efter det åkte vi till IKEA, som vanligt ;) men denna gången handlade jag mitt skrivbord. Det är 2 m långt och 60 cm brett. Det ska jag ha som "sybord" så jag får plats att göra mönster m.m. så jag slipper sitta i köket. Det passade iallafall perfekt. Jag har även möblerat om i mammas sovrum och städat så nu är där fint igen.
Ikväll skulle jag och Louise egentligen träffat lite vänner men det blev ändrade planer så nu sitter vi bara här och tar det lugnt. Just nu håller jag på att samla krafter till att börja plugga kultur och stil historia för det måste jag verkligen göra.
Hoppas ni har en underbar fredagkväll.
Xoxo

Smilla och jag
(Minnas bild från i lördags)

Stammisar på IKEA

Idag åt jag frukost med min käre vän Louise. Efter det blev det IKEA, som vanligt. Jag och Louise är där minst en gång i veckan så vi kan kalla oss stammisar. Idag var vi där för att kolla på ett skrivbord till mig där jag kan ha min symaskin och arbeta. Louise köpte present till sin kusin som ska döpas på lördag. Vi käkade även lunch där.
Senare åkte vi till Sandars jobb och överraskade honom lite.
När vi kom hem så sydde jag på min byxdress och hjälpte L med ett mönster till ett par shorts.
Nu ikväll har jag varit med Robin och Louise, vi kollade precis på Sleepy Hollow. Den filmen är ganska bra men man blir ju arg på slutet, så overkligt.
Nu är det sängen som kallar för imorgon ska jag och L jobba lite grann. Sen blir det IKEA igen för att köpa skrivbordet och sen blir det antagligen grillning på kvällen.
Sov sött
S

Vellinge

Nu ska jag ner till Vellinge och träffa älsklings Robin.
Han är nog den enda vännen som jag haft kvar så länge och som jag fortfarande är väldigt nära.
Love you Robin!

Jag och Robin för ett antal år sen.

Byxdress

Nu har jag nästan sytt klart min byxdress. Bara armar, knappar och stickningar kvar sen så är den andra ingången klar. Det känns skönt. Men nu ska jag bara komma på till afterski. Har bara en vecka på mig att bli klar med allt, känner lite press men det ska nog lösa sig.
Ikväll ska jag ner till Louise, eller rättare sagt ner till Vellinge där hon passar ett barn. Kör antagligen inom Robin också som jag inte träffat på länge.
Hörs sen kanske, nu ska jag fortsätta sy.
S
mönstret på byxdressen

Vilken ras?

Jag vill jättegärna ha en hund till, kanske inte just nu men senare så Love kan få någon att leka med när vi inte längre bor hemma. Just nu funderar jag mest på vilken ras, jag vill inte ha så stor hund utan antingen liten eller mellanhund.
Någon som har någon idé? Jag vet att jag är knäpp med mina hundar men bara kolla på valpen på bilden. Man dör!
S


Fitness 24 seven

En timmes träningspass, kändes riktigt skönt. Första gången jag tränade på 24 seven och jag gillade det, speciellt tjejgymet så kan man få lugn och ro när man tränar för där var det max två pers. Gillar att de har tv inne på gymet, för de har de inte i Båstad och då blir man inte lika uttråkad.
Det blev mest träning för amarna och benen idag, kanske går dit en runda senare ikväll och kör mage.
Nu ska jag göra mönster, men tror också jag ska vila en stund, börjar få ont i huvudet.


Jag 08

Träning

Nu ska jag sticka och träna.
Hoppas på ett höjdarpass.

 
Jag och Nathalie, styling 08

Trötter

Har spelat bingolotto, men ingen vinst som vanligt. Var jättenära på att få en platt tv men nepps.
Nu är jag iallafall grymt trött men måste ändå tänka ut hur jag ska göra mönster.
Har skissat upp ett plagg som jag ska ha till beachparty ingången. Kanske kan försöka visa det imorgon fast det beror ju på om jag kan fixa ihop ett mönster eller inte.
Imorgon ska det iallafall bli träning, om jag inte helt plötsligt blir pigg för då sticker jag dit i natt.
S


Påsk

Jag och Elicia


Igår var vi hos min käre moster Irene. Hon vet alltid när det är jag som kommer för då plingar jag tusen gånger på ringklockan. Jag har gjort det så länge jag kan komma ihåg så det kommer jag att fortsätta med. När vi kom dit så var redan min bror Nicholas där med familj, sen var min kusin Mattias och hans sambo Zarah också där. Vi började med att sill och knäcka ägg. Sen efter det blev det fläskfilé och hasselbackspotatis, det var riktigt gott. Men tyvärr var jag så mätt så jag fick inte i en bit till, men mer ville jag ha. Efter det så blev det lite lek med barnen, de sålde mat från baren som jag också gjorde när jag var liten.
Var absolut inte meningen att det skulle bli utgång efter påskfirandet hos min moster, men ändrade mig snabbt när jag pratat med Nathalie. Klockan var ganska mycket så gjorde mig iordning hemma och sen drog till Slagt där jag träffade Nathalie och Malin. Riktigt rolig kväll måste jag säga, även ifall det inte hände så mycket. Sen blev det en trip till Åkarp där jag sov.
Kom hem ungefär halv ett i morse och då var jag rätt pigg, men sen började ögonen säga ifrån. Så somnade snabbt i mammas härliga säng och nu väntar jag på att de ska komma hem så jag kan få mat i mig. Mamma har köpt bingolotter så hoppas på att det ska bli en liten vinst. Får se vad som händer sen efter det, vet iallafall att jag ska sticka och träna i natt. Har ju köpt gymkort på 24 seven och de har öppet dygnet runt så måste ju testa natt träning.


Smilla och min mammis

Nathaliekväll!

Nu ska jag hem till Nathalie, blir lite chill där ikväll.
Har varit jätteduktig och sytt massor på klänningarna till mina brorsdöttrar.
Hörs imorgon
S

Godmorgon

Har precis vaknat, satte igång tvn där filmen Rädda Willy är igång. Älskar den filmen, iallafall när jag var liten gjorde jag men tror det sitter kvar. Men man gråter så mycket i slutet. Men ska ändå inte se hela, ska snart börja sy igen som vanligt ;) Måste sy klart klänningarna till barnen, sen göra ett mönster till min beachparty ingång som jag redan kommit på. Ska bara se om jag klarar av att göra mönstret ;)
Får se om det blir utgång ikväll, blir iallafall träning sen vid tre. Skaffade ju gymkort igår, jag vill kunna träna när jag är hemma också, inte bara i Båstad. Så det blir perfekt.
Hörs sen
xoxo

Tusse




Jag ville bara äta upp alla valparna igår. De var så sjukt söta.
Lägger upp fler bilder sen, glömde ju kameran hemma hos Louise igår, så får bli en mobilbild istället.

Valpar!

Nu har jag sovit hos Nathalie i tre dagar, har varit riktigt roligt att umgås med henne och Louise. Igår kom även Emma och hälsade på. Jag har också sytt jättemycket, klar med en klänning till min brorsdotter Smilla. Kan ta ett foto senare och lägga in. Den blev jättesöt.
Vi hade även tre killar som var och hälsade på i måndags, först var de mycket trevliga sen blev de lite konstiga. Iallafall två av dem, hoppas på att det var överskottsenergin. Till slut somnade jag och Nathalie klockan halv fem, då var man lite halv död.
Idag ska jag och mamma åka till Gaby, det är vår första hunds uppfödare. Om ni förstår?
Hon har iallafall fått fler valpar som är fyra veckor gamla. Jag ska dit och mysa med allihopa. Hoppas på att mamma blir lite sugen på en till, höhö!
Ska ta med kameran så jag kan ta massvis med foto.
Idag kommer min bror och hans familj ner till Malmö. De ska inte sova här men de kommer hit till oss imorgon och det ska bli roligt, för mina småttingar S och E är bäst.
S




jag och Lovie

Två veckors ledighet

Nu är det lov, underbart! Skönt att slippa åka upp till Båstad idag. Är just nu med min käre vän Nathalie som jag råkade träffa igår på Slagt. Vilket var mycket bra för då blev det sjukt kul. Förfestade först här hemma sen skulle jag och Emma till Slagt men hon svek mig lite, men jag överlevde ändå. Jag åkte själv till Slagt där jag träffade F och senare då Nathalie.
Idag får vi se vad som händer, antagligen blir det en lugn kväll.
Efter lovet har vi praktik i en vecka och då kommer jag vara hemma. Ska bara sy hela den veckan till modevisningen. Så det blir skönt att slippa skolan nu i två veckor.
Nu blir det mat, gottgott.
Puss
S

pluggplugg

Plugg och ännu mer plugg, men sista dagen innan påsklovet. Det ska bli hur skönt som helst förutom att jag ändå måste plugga under påsken. Har ju ungefär fyra veckor kvar innan det är modevecka och då ska allt vara klart, så det ska även göras under lovet. Så lov kan man ju inte riktigt säga att man får.
Idag är det den 1 april, än så länge har jag inte ljugit ihop något men det kommer kanske sen? så akta. ;)
Idag blir det att plugga engelska och historia. 
Nu ska vi ha kroki och det är faktiskt rätt kul. Det som är jobbigt är att man blir så trött under dagen.
Ha en underbar solig dag
S

RSS 2.0