Allt möjligt

Dålig igen på det här med uppdatering men försöker, har ju fullt upp. Haha. Orkar inte riktigt dra igenom allt som hänt, det har iaf varit midsommar, grillning x2, bio, sushi, stranden, utgång m.m. En riktig härlig början på sommaren. Idag var jag iaf med caroline, vi försökte allt för att solen skulle komma fram i Höllviken och vi försökte verkligen njuta men det gick inte så bra. Vi klarade det iaf en timme, då det var full sandstorm och molnigt. Vi fick iaf oss en härlig mysig frukost med laxmacka. Senare åkte jag in till Malmö, där jag var på Stoff&stil. Köpte lite tyg till en cardigan och till mina kuddar. Har längtat nu hur länge som helst efter min mönsterkonstruktionsbok och japp den kom IDAG, lycklig som attan för nu kan jag börja sy igen. Sen åkte jag och tränade med Louise, klantig som jag är så glömmer jag kortet när jag väl kommit fram så får åka hem igen och hämta. Men det blev ett härligt träningspass.
Nu väntar jag på Caroline som ska komma och kolla film med mig, ska passa på och se en under tiden hon är på väg.
PUSSSS

GRATTIS STEFF SOM ÄR I MAGALUF OCH SÄKERT FIRAR DEN BÄSTA FÖDELSEDAGEN.
(jag vill också fylla år på sommaren)

midsommar

Cookie / film

Igår blev det utgång med Karin, Sarah, Nate, Dan och Anthony. Tre amerikanska killar som Sarah känner, sjukt härliga. Det blev först Fridays och sen Etage, ball kväll. Idag har det varit en aning drygt men kvällen spenderades med Cookie(Karin) och två filmer. I taket lyser stjärnorna och My sassy girl blev det. Både gråt och skratt blev det mycket av ikväll. Nu är det läggdags och imorgon är det midsommar. Först ska jag träna och sen ska vi till Entré och shoppa lite så det blir en hel dag. Senare blir det Annie och Danne, så let's party! Ha en bra midsommar, xoxo S

STUDENT

Jag vet jag är dålig, men ska skärpa mig! Nu har jag ju all tid i världen att sitta och nörda mig framför bloggen.
Senaste nu är ju studenten såklart. Regnig dag men hur bra som helst. Fick världens bästa present, min Emelie kom och då blev jag så lycklig. Hon sa till mig att hon verkligen inte kunde komma men där stod hon. Love you.
Resten av min släkt var där och mina kära vänner Karin, Louise och Emma. Efter vår lilla färd runt i Båstad så blev det smörgåstårta i huset. Hur trevligt som helst och fick många fina presenter.
På kvällen så var det jag, Emelie, Emmie och Linnea. Vi förfestade hos oss och drog senare ner till Madison. Sjukt skoj men sorgligt att säga hejdå till alla så det blev några gråtsamtal på natten för min del.
Dagen efter så blev det fest hemma i Malmö då alla mina kära var där och det var helt underbart. Sjukaste kvällen på länge och gud vad alla blev taggade. Sen fick jag även fina presenter; en provdocka så att jag kan sy massa nu, presentkort, smycke, pengar m.m.
På kvällen senare eller rättare sagt natten så drog vi till Slagt. Lite chockad blev jag för helt plötsligt stod min bror, svägerska och min kusin också på Slagt så det blev en överraskning. Men sjukt skoj hade vi så det blev en oförglömlig natt och det tackar jag för.


Amanda, Ellen och Jag

Jag och min själsfrände.

Festen på fredagen

Ganska många festbilder sen lördagen, lyckliga var vi iallafall :)

Bal och student

Igår var det då bal på Norrviken. Mycket god mat och självklart trevligt folk. Tråkigt nog så var det även Sundsgymnasiets student igår, därför begav jag mig till Strandbaden senare på kvällen. Det blev iallafall en lyckad kväll.
Åkte dit med Tove och Stephanie men direkt när jag kom in träffade jag Sarah så hängde lite med henne. Riktigt roligt att träffa henne efter så lång tid.
Men sen försvann tyvärr alla vännerna men hittade dock D, där jag också sov i natt.
Nu är det enbart en vecka kvar i Båstad och Apelryd. Det kommer saknas nu när man verkligen tänker efter.
Vännerna där uppe är inte bara vanliga klasskamrater utan de verkligen känner en, som en familj!
Men klart att det ska bli skönt att ta studenten och att få mer fritid i Malmö.



Jag och Linnea fr. Modevisning09

Dålig uppdatering!

Nu har jag varit jättedåligt, tycker jag. Men klart att det ska bli en ändring på det. 
Det som har hänt nu den senaste tiden är att vi har varit på studentresa i Lloret de mar. Riktigt härlig och kul resa måste jag säga. Annars har det väl mest varit skola som har tagit all min tid. Nu imorgon är det iallafall bal. Det blir Norrvikens Trädgårdar först där det blir middag. Senare drar festen vidare till Pepes men tråkig eller rolig som jag är så drar jag ner till Strandbaden för att fira Sunds student och träffa härligt folk!. Får ta igen alla fester, som jag missat under året, nästa vecka.
För då är det Studentvecka och det är underbart men själva studenten är inte förrän på fredag. Idag känns det iallafall toppen för allt är klart och nu behöver ingenting göras mer. Väntar bara på betyget från Engelska B och Matte C. 

Ikväll blir det att fixa lite med festerna nästa vecka sen även att testa att göra håret som jag ska ha imorgon!
Ha en underbar kväll och Sunds ha en underbar dag imorgon.


RSS 2.0